Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

534 Mistweaver Monk letar efter ett nytt tak över huvudet!

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

Pandaz


Gäst
Hejsan!

Låt oss börja med att slänga in lite halv onödig men ändå nödvändig information om mig själv.
Mitt namn är Sammy Engholm och jag har spelat WoW sedan vanilla, visserligen var jag 12 år och var inte den bästa på servern, men mer om detta när väl kommer dit.
För tillfället bor jag i en liten byhåla som heter Örbyhus, Tierps kommun, och det är även där jag studerar samhällsvetenskapsprogrammet på en Gymnasieskola. Helt ärligt vet jag inte varför jag valde det programmet, då jag inte tycker det är det minsta roligt. Men man vill inte tigga pengar av mamma resten av livet, så jag antar att det var anledningen. Men vem bryr sig, låt oss gå vidare till WoW informationen!


Det hela började när jag såg min bror spela wow under vanilla (jag var då 11 år). Jag satt som ett tuggummi på skärmen som aldrig ville lossna, så visserligen slutade det med några slag på ärmen när brorsan tröttna. Efter många om och men fick jag ett eget account som jag kunde lira på. Jag kämpade hårt för att ta gubben till 60 så fort jag bara kunde. Tyvärr hade vi bara en dator, en morsa som sa att man inte skulle ruttna i data stolen (alltså så fick jag inte spela mer än 30 min - 1 timme om dagen) och ett starkt spelberoende utav gogos (http://sv.wikipedia.org/wiki/Gogo's_Crazy_Bones), så jag var ganska lång ifrån max leveln när jag hörde att TBC skulle komma ut på marknaden. scratch 

Med detta sagt så gjorde jag inga raids under Vanilla tiden, och tyvärr var det likadant under TBC, då morsan inte lät mig spela så mycket som jag hade önskat.

Under Wotlk hände det lite saker på mitt wow account, dock inte så jätte mycket att hänga i vissna granen, men tänker ta upp det i alla fall.

Jag lyckades cleara Naxx 25 på min Paladin, givetvis kommer en källa på detta - http://eu.battle.net/wow/en/character/vashj/S%C3%A1jmon/achievement#168:14922:a577.
Såklart åkte Sartharion och Onyxia ner innan ICC släpptes.
slaktade även ungefär halva Ulduar 10 innan ICC kom ut, även detta på Paladinen.

Nåväl, när ICC äntligen kom så gick det lite sådär, jag testade köra på min prot Warrior med namn Klarry (idén kom från https://www.youtube.com/watch?v=dnCyQqcBPt4), och clearade ungefär den första vingen. Efter några månader testade jag att köra en resto druid, och lyckades i alla fall döda Lich King på 10 normal innan Cata kom, visserligen hade den ju en buff. Tyvärr är detta den maximala progressen jag hann med att göra, då morsan var väldigt noga med skolan, lyckligtvis ökade speltimmarna till 2 - 3 timmar om dagen i alla fall...

Cata kom och jag började kämpa min väg genom levlarna, när jag väl nådde level 85 så hände det väl inte något genombrott om man säger så, jag spelade på en Low level server som hade cirka 2 bra guilder, och att komma in i den med min ålder var något man kunde glömma, vilket jag förstod, då jag hade en mamma som alla raid ledare frukta - "dags att gå och sova, du ska upp till skolan imorgon"... Med detta sagt hände det inte så mycket i progression.. Jag spelade på servern Vashj under alla dessa år om någon undrar!

När Firelands var aktiv på servrarna ville jag raida det enormt mycket, men återigen stoppade en grinig morsa det hela. Efter det fick jag nog, jag tog med mig morsan till köksbordet och snackade med henne. Då jag faktiskt var runt 17 år tyckte jag att det var dags för henne att släppa taget om mig, och låta mig själv styra vad jag gör med mitt liv, när jag går och lägger mig och annat. Efter många om och men vart detta verklighet, på ett villkor - du ska orka gå upp till skolan och sköta den. (Hur det funkade var en annan femma)

Nåväl, Dragon soul blev aktiv på servrarna och och jag var hungrig att slakta igenom det med min fury warrior. Jag spelade i en svensk guild denna gång, och vi tog DS på normal relativt fort, och vi började sedan springa på vår HC progress i DS, tyvärr tappade raid ledaren intresset för DS och guilden så vi splittrades, och jag kände mig lite halv sårad, då jag ville slakta igenom DS med grabbarna. Dock kom vi bara till första bossen. (länkar källa på detta från paladinen, då den inte har över kopierat datumet på slakten - http://eu.battle.net/wow/en/character/vashj/S%C3%A1jmon/achievement#168:15068:a6109). Tyvärr kommer jag inte ihåg vad våran guild var döpt, men jag har fortfarande raid ledaren på Real ID så jag kommer lägga till den informationen under dagen. Hur som helst, jag tappade suget att leta en ny guild och slutade spela, jag kom tillbaks till WoW när MoP snart skulle släppas.

Återigen valde jag att spela på min Warrior, då det var han som hade allt det "coola", Thunderfury och andra roliga items. Det var även Warriorn jag fixade det flesta achivements med, så han fick bli 90 först.
Tanken var att bli först på servern att dra 90, men så vart det inte då Pandaria zonen gick offline för att det var så många online, så de 5 som kamma hem de 5 första Realm First! level 90 levlade genom Dungeons, ett smart val tycker jag såhär efterhand...

Några dagar efter jag tog 90 flyttade jag server och kom till Frostwhisper med min Warrior (http://eu.battle.net/wow/en/character/frostwhisper/Sammy/advanced).
Jag hittade en trevlig guild med namnet Violence, vi clearade MSV, HoF och ToES, tyvärr lyckades vi bara döda de 3 första bossarna i MSV, och jag kände att jag absolut inte var nöjd med resultatet. Jag bestämde mig då för att ta ett snack med Guild Mastern för att eventuellt utöka raid dagarna för att i alla fall få en Cutting Edge, men detta gick tyvärr inte då de flesta hade jobb och var tvungna att fokusera på det i först hand.
Återigen kände jag att jag inte var nöjd, jag vill ha mer raid dagar under progress för att cleara allt som spelet hade att erbjuda, men tyvärr funkar det inte att göra det ensam, då 9 andra spelare måste ha viljan att göra det.

När ToT kom till scenen ville jag ta det med storm, jag lämnade Violence för att skapa en svensk guild med en kompis. Detta gick sådär, brodern bestämde sig för att joina och vi såg till så att några randoms joinade guilden så vi fick en raid grupp. Tyvärr vart detta inte långvarigt, då jag och min bror började bli osams över guilden och det vart mycket non sens som "får han vara officer så ska jag också vara det", och jag kände inte riktigt att det var detta jag ville. Jag ville fixa en guild som raidade tills nuvarande content var slut, tyvärr gick det inte att hitta sådant folk så planen sprack, och att raida i mer än 4 timmar i streck gick upp i rök, återigen. Så jag bestämde mig för att lämna guilden när vi hade progressat 3/12N ToT.

Jag transferade min Guardian druid jag hade på frostwhisper till Ragnaros i jakten på en guild som ville raida tills content var slut. Jag hittade en guild som hade 4/13 hc och började lira lite med dem. Några dagar efter jag joinade den guilden skrev Guild Mastern från Violence till mig över Battle Tag, han ville ha en MW monk till sin guild. (Druiden jag spelade med på Ragnaros var http://eu.battle.net/wow/en/character/frostwhisper/Topbear/advanced, dock är även han på Frostwhisper nu. Källa till att han har varit på Ragnaros - http://www.wowprogress.com/character/eu/frostwhisper/Topbear).


Jag ville testa Violence igen, då guilden på Ragnaros inte var ett klipp, jag levlade upp min monk på några dagar, och tillslut var den 90 och jag kunde joina Violence i deras progress i ToT. När jag joinade dem hade dom 2/13 HC progrss i ToT, detta var för 6 veckor sedan. Veckorna gick och vi progressade mer och mer och vi hamnade på 7/13 HC, nu har jag dock känt att det går långsamt igen, då alla spelare har bra gear och det borde inte vara några problem att klara av fighterna med vårt gear. Återigen så bad jag raid ledaren att utöka raid dagarna så vi kan ta Lei Shen på HC innan 5.4. Men detta gick inte, då dom jobbade.

Igår hade vi raid, vi skulle döda Durumu på HC, detta gick dock inte, så resten av gruppen tyckte att vi skulle ta han på normal, och så vart det. Klockan tickade vidare och vi kom till Twins (han körde vi på HC), vi hade lite ont om tid men vi brukar kunna 1 shot han, men det gjorde vi inte idag, så klockan vart 23:00 och alla i raiden var tvungna att lämna, då dom inte kunde stanna några minuter över 23. Då kände jag återigen att jag inte var nöjd, jag vill raida mer, snabbare och bättre. Så jag sa till raid ledaren idag att jag inte vill raida med Violence mer, för progressen går för långsamt, det händer liksom inget. Men jag erbjöd mig att stanna tills dom hittade en ny healer, för jag vill inte förstöra för guilden. Men Guild Mastern tyckte inte att det behövdes, för det skulle hitta en healer snabbt, så dom bestämde sig för att kicka mig och ta farväl.

Så nu står jag här och letar efter en guild som kan erbjuda mig dom kraven jag vill ha
*Stabilt raid team
*Progress dagar
*en svensk guild med bra humor (vilket ni har, kollat på forumet!)
Här ovan har vi ungefär hela min WoW historia. Så nu ska jag prata lite om min gubbe och varför jag valt reforga/gemma som jag har gjort.

Gubben jag söker med är såklart en MW monk (http://eu.battle.net/wow/en/character/frostwhisper/Pandazheal/advanced)

REFORGE - Jag har valt att cappa endast den första haste cappen, detta är för mitt gear är fortfarande lite in stabilt för att nå den den andra haste cappen. Och om jag skulle välja att regorga till den andra haste cappen skulle jag förlora väldigt mycket i mina andra stats, då spirit inte är optimalt att reforga bort förrän jag har legendary gemmen. Vilket betyder att jag skulle förlora väldigt mycket crit och mastery, vilket jag inte anser är en bra idé att göra i nuläget. Anledningen till att jag inte har legendary gemmen ännu, är för att jag levlade gubben till 90 för 6 veckor sedan och har ännu inte kommit så långt på quest chainen, men just nu ligger jag på questet "Secrets of the first Empire", så legendary gemmen är runt hörnet! Hur som helst, låt oss gå vidare till reforge.
Jag har valt att prioritera Crit, då mastery inte är så jätte optimal i 10 man raid, då det är sällan folk går på spheres som summas, och arean där boss fighten sker brukar vara så pass stor så den lilla spheren prioriteras bort. (Notera dock att jag inte säger att spheren är dålig) Så jag har valt att ta bort mastery så att jag har runt 15,20% mastery och prioritera det på crit, så att jag healar mer med mina direct spells. (uplift etc). Så det är så jag har tänkt när jag har reforgat och det har funkat otroligt bra för mig. För er som inte är så kunniga på MW monks - Mastery gör att man har en chans att summa en heal sphere när man healar med vanliga spells.

Angående mina gems, jag har på senaste tiden försökt att få ut så mycket intellect som möjligt, dock måste jag fortfarande ha några int + spirit gems som hjälper mig med manan under fighten.

Jag har valt att skilla upp Enchanting och Tailoring, Enchanting skillade jag för att få 160+ intellect på mina ringar, vilket är bra. Tailoring skillade jag upp för att få Lightweave Embroidery på min back, vilket jag också anser är bra, då den procar ofta.

Jag har spelar 13 dagar och 13 timmar i level 90 på min Monk.

Nedan är mina egna regler som jag lovar att följa under min tid.

*Jag kommer alltid till raidsen, undantag må ske under farm, men absolut inte under progress.
* Villig att progressa i mer än 24H i rad.
* Villig att ta ledigt från skolan under progress och andra events (Går sista året i Gymnasiet och kan enkelt ta ledigt när det är progress, morsan är längre inte ett problem heller.
* Läser alltid på tacts, testar även bossarna på PTR om jag har möjlighet / grupp.
* Kommer ALLTID till raiden med minst 40 flask, och oändligt med mat, detta gäller under progress och farm.
* Vara trevlig och hjälpsam mot mina guildies.
* Villig att byta klass om det behövs för att optimera guilden.

Och ja, det var väl allt, nu har jag skrivit sedan 2 i natt, så nu ska jag fan ta och cappa valor, och hålla tummarna på denna apply!

Tack så mycket och ha det bra!

Med varma hälsningar
Pandazheal

Nelson

Nelson
Officer
Officer
Hej Sammy!

Förhållandevis 'bra' ansökan. Mycket skriven text, vilket alltid är ett plus. Dock så finner jag inga rubriker, vilket i sig gör den svår att läsa samt att bra information och mindre bra sådan är svår att urskilja.
-En bra och väl strukturerad text krävs för att hålla läsaren fortsatt intresserad!

Tyvärr så kommer vi inte att erbjuda dig en plats i vår roster, då vi helt enkelt inte anser dig stark nog för att kunna konkurrera om en plats hos oss.

Men, eftersom du besitter sådana goda ambitioner, såsom de 'regler' du själv skrivit och talat om, ser jag inga som helst bekymmer för din del att hitta en annan guild som, likaså, kör hardcore.

Lycka till med guildsökandet
//Nelson

https://sanitas.swedishforum.net

Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet