Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

Guildansökan - Noleros Protection Warrior

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

1Guildansökan - Noleros Protection Warrior Empty Guildansökan - Noleros Protection Warrior i sön 9 nov 2014 - 17:53

Noleros


Sammanfattning: Simon har spelat WoW sen dagen det kom utöver lite kortare pauser genom åren och för majoriteten av Pandaria. Han har varit med och tagit ner det måste som gick ta ner genom åren och hans storhetstid var under Wrath of the Lich King då han både fick några realm first kills, och väldigt tidiga europa kills. Han var också under ToC tiden guildmaster för en 25 manna guild som han ledde genom raidsen över ventrilo. Under en period av Wrath of the Lich king hade jag tredje bäst gear på server och jag var med på World of Logs topp 100 på flera bossar i Cataclysm.

Min tidigast kill i förhållande till europa tror jag är Ulduar 25 Freya 3 träd(Knock, Knock, Knock on Wood (25 player) 2009 Juli 27.

1. Namn: Simon Björkman

2. Ort: Alingsås

3. Ålder: 21

4. Karaktärsnamn: Noleros

5. Server som din karaktär finns på: Stormscale

6. Klass och spec: Warrior Protection

7. Talants/Glyphs m.m.
Alla mina talants och glyphs är för att kunna lvla så fort som möjligt i WoD.


8. Nuvarande och tidigare gillen, och varför du lämnat/vill lämna dessa*:
Den mest framgångsrika guilden jag har varit med i hette Nightshift och befanns sig på Karazhan-EU. Nightshift har inte samma status idag och befinner sig på en annan server men jag tror att vi var rankade ungefär 120 EU. Sen har jag flugit runt lite mellan guilds, min egna guild, irl guilds, semi-core guilds.

9. Hur mycket tidigare erfarenhet har du av raidande i WoW?
På senare år insåg jag att Protection Warrior är verkligen det roligaste i WoW. Du står med din sköld och tankar en stor drake och om du dör så dör hela raiden. Man har väldigt många skills som gör att du kan rädda dina medspelare om du har rätt reflexser så som intervene/safeguard och Heroic Leap.

Vanilla: Under Vanilla var jag 12-13 år med var ändå utmärkande bäst bland min ungdomskrets och hade mer eller mindre full epic vilket inte var helt lätt i början av spelet.

TBC: Var med från start och var med och downade Vashir och KaelThas innan BT vilket inte var helt vanligt. Jag hade en av mina pauser under BT tiden.

WLK. Wrath of the Lich King kom 13 November 2008 och jag hade mer eller mindre tagit all content innan 2009 och resten av killsen kom några få dagar efter nyår. Förutom KelThuzad(Classleadern bytte ut mig för att han behövde en upgrade).

10. Varför ansöker du till Sanitas?
För att det var en guild som verkar ha väldigt duktiga medlemmar och som har verkar ha samma ambitioner som mig som spelare. Dessutom är ni svenskar vilket jag anser vara mycket intressant.

11. Berätta lite om dig själv och vad du gör på dagarna, om andra hobbys och annat som du tycker om att göra förutom WoW.
Jag spelar en hel del Hearthstone. Är en fotbollspelare och glider runt på blocket för att köpa en MC till nästa år. Har tidigare ägt en MC och att vara ute på vägarna med sin plastraket är den bästa känslan jag upplevt. Bärs är gott med.

12. Finns det några raiddagar eller raidtider som inte passar dig?
Alla normala raidtider passar mig utmärkt.

13.Övrig information.

Jag är en spelare som alltid har mitt gear fullt enchantat, gemmat och dylikt på bästa sätt för det jag ska göra. Jag kan nästan störa mig på folk som inte enchantar.

Jag har JC, Mining, Fishing, Cooking, Arch, First Aid i full skill och detta kommer jag självklart fixa så fort som möjligt i WoD med.

Jag har varit Legend på Hearthstone.

Tack för tagen tid,
Med vänliga hälsningar.

Nelson

Nelson
Officer
Officer
Noleros skrev:
Vanilla: Under Vanilla var jag 12-13 år med var ändå utmärkande bäst bland min ungdomskrets och hade mer eller mindre full epic vilket inte var helt lätt i början av spelet.

Fråga; På vilket sätt var du "bäst"?

Noleros skrev:12. Finns det några raiddagar eller raidtider som inte passar dig?
Alla normala raidtider passar mig utmärkt.

Fråga; Vad är normala raidtider för dig? Antar att vi har olika uppfattningar här.


_________________
Who ever joins the game, must take the consequences of the game!
https://sanitas.swedishforum.net

Noleros


Vanilla: Jag hade tagit långt fler bossar än mina vänner och hade långt bättre gear. Det säger inte jättemycket eftersom vi var smågrabbar.

12. Ett spann mellan 18-00 skulle jag säga är normala tider men jag har inga problem med några tider.

Nelson

Nelson
Officer
Officer
Du är tyvärr inte vad vi söker.

Declined.


_________________
Who ever joins the game, must take the consequences of the game!
https://sanitas.swedishforum.net

Sponsored content


Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet