Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

Nowish - xrealm - Warrior (m.m)!

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

1Nowish - xrealm - Warrior (m.m)! Empty Nowish - xrealm - Warrior (m.m)! i lör 29 jun 2013 - 16:54

Nowish


Tjena!

Kör WoW lite småcasual i dagsläget, fokuserar mest på pvp, men jag känner att jag vill komma tillbaka in i HC scenen då jag finner det extremt kul och för att jag inte har så mycket annat för mig i dagsläget. Kollade runt lite och fann er guild på gamla kära Frostwhisper. Tycker det är riktigt soft att raida på svenska, då skämt och liknande inte översätts så bra i vissa fall till andra språk... så tänkte att jag skulle göra ett försök och skicka en enastående ansökan till er som ni, någon gång, kommer att berätta för era barnbarn om!

Lite om mig:
Mitt namn är Vincent , 21 år och kommer från Stockholm. Har pluggat (Ekonomi) samt bott i kalmar i 1½ år, men flyttade tillbaka till Stockholm i februari. Just nu jobbar jag som säsongsanställd trädgårdsmästare (april-okt). Brukade spela en del Hon, SC2, dota2 samt lite andra spel förutom wow, har dock inte blivit så mycket av det på sistone.

Min WoW resa: (Inc wall of text)

Vanilla
Älskade WC3 så det var en ren självklarhet att jag skulle börja spela world of warcraft när det kom. Kommer fortfarande ihåg hur jag satt nere i källaren vid min pappas dator (enda som hade tillgång till internet) och gjorde min första toon (tauren druid)... lyckades få den till lvl 15 innan jag bytte väg och gjorde en dvärg hunter, då jag fann den i intro filmen extremt cool.

På lvl 58 så frågar min dåvarande GM om jag vill komma med till MC, antog att det var en vanlig 5 manna eller liknande. Blir summonad dit och ser 39 andra pers ploppa upp. Lilla Vincent på 12 år kommer in och har ingen aning om vad som egentligen händer.

Fortsatte att raida med guilden "F A T E " på Lightning´s blade under vanilla, men blev inte så mycket raidande då mina föräldrar drog ut datorsladden om jag satt uppe för länge... Lyckades ändå döda allt utom hakkar i ZG, 6 bossar i MC, Onyxia, en del i AQ 20/40 o de flesta av world bossarna.

TBC
I TBC så bestämde jag mig för att jag ville raida på samma server som min kusin, Menthor. Gjorde då min rogue på frostwhisper och fixade upp den till lvl 70, relativt snabbt. Raidade lite med "Frostwhisper legends" men började snart köra med några IRL polare på "The venture co", med min hunter.

Av någon anledning så ville folk spela horde, så då började vi spela på Frostwhisper igen. Vi behövde en tank, och det var då jag skapade min warrior Nowish. Kämpar upp till lvl 70 och började att köra lite 5 mannas. Strax efter att jag blev 70 så bestämde sig mina irl polare att gå med i en annan guild. Kommer inte ihåg namnet men vet att guildmastern var en warrior vid namn "weilarn" eller liknande.Tydligen så hade jag för dåligt gear, och fick därför inte gå med...

Gick då med i en guild som hette "Difference" där jag var tank tillsammans med guildmastern "Baardos". Var lite synd att jag inte fick spela med mina kompisar, men jag hade riktigt kul ändå! Under vår SSC progression gick warrior tanken från Almost skilled "Outten" med, då han tydligen haft lite drama med GMn i AS.

Under TBC så brukade jag ofta pugga KZ med min IRL polare samt folk från AS och Sanctum. En spelare vid namn Inou/Mangowow/wwacacuma i Sanctum bestämde sig för att göra sin egna guild med sina egna villkor, och skapade då guilden "Hard Core". Mina Irl polare gick med och ville att jag skulle försöka komma med jag också. Slutade med att jag gick med under BT / Hyjal tiden. "Hard core" bytte namn till "Max performance" efter ett tag.

Vet inte riktigt varför... men när Blizzard gick ut med datumet för Wotlk så fann jag ingen anledning till att raida då gearet skulle bli "värdelöst" när det släpps... ångrar mig så extremt mycket att jag missade sunwell och började lvla en jädra massa alt istället.

Wotlk

I Wotlk flyttade vi till servern "Deathwing" där vi raidade med några andra "polare" som vi kände på något vänster. Efter som att wotlk naxx var så extremt tråkigt , så tappade en del intresset väldigt snabbt och slutade spela. Jag gick då med i en av serverns bästa guilder "Core Fusion" som arms war. Vi var snabbast på servern med att cleara ulduar (utan hms). Men av någon anledning så slutade en stor majoritet av officer teamet att spela och guilden disbandade.

Sedan ett tag tillbaka hade mina IRL polare  börjat spela med Max Performance igen, och jag började då söka efter en guild på Frostwhisper som skulle passa mig, då jag ansåg mig bättre än de spelare som befann sig i MP. Jag kom in i "Sanctum" och raidade med dom till ICC, då samma sak hände där, officer teamet slutade spela och vi "disbandade" (https://www.youtube.com/watch?v=GFEhiipjz0o riktigt stark warrior på mätaren där!). Raidade ett litet tag som boomkin/resto med MP där vi dödade 11/12hc.

Min Kusin, som då raidade på Sunstrider, ville att jag skulle komma över och försöka raida med hans guild, Monkey mayhem (Temporary). Jag flyttade min warrior dit och spelade med dem ett tag. En stor andel gick med i memento mori då guilden upplöstes. De ville att jag skulle följa med men jag bestämde mig för att jag skulle spela med mina kompisar i nästa expansionen och blev därför kvar på sunstrider ett tag.

Cata

Fick förfrågan av min polare att va med i deras nya "hardcore" guild o tanka för dom. Då de jag tidigare planerat att spela med inte visade något intresse, så svarade jag ja! Vi skapade en guild på Ahn´quiraj vid namn "Lemondogs" (ja, gamla CS klanen!). Vi blev lite sponsrade på något vänster av Lemondogs genom en polare som vi körde med vid namn Maracel "maven" mattsson, som förövrigt är en SC2 kommentator m.m. Vi spelade 10 manna, eftersom att det ändå var samma typ av loot / svårighetsgrad och för att vi helt enkelt inte skulle få ihop 25 tillräckligt bra spelare.

Det gick ganska bra, hade inte så bra koll på rankings under Lemondogs tiden men vi progressade dit alla andra 10 manna guilder lyckades komma innan det tog tvärstopp. Det var ju en del 10 manna bossar som jag tunade så extremt dåligt och var omöjliga att döda innan nerfsen. Vi bestämde oss då för att merga med en annan svensk 25 manna guild på servern. Det slutade i total fiasko, då de var på en mycket lägre nivå än oss. Majoriteten av Lemondogs slutade spela, men jag och den andra tanken ville fortsätta, på något vis.

Vi kom i kontakt med guilden "Prophecy" på Jaedenar och de bad oss flytta dit. Ett sponsorship var igång även här, men kan tyvärr inte gå in mer på detaljerna.

Hel svensk guild, och jag kände att jag är med i gänget direkt, samt att jag blev promotad från trial till raider efter 1 raid. När jag spelade med dom så lyckades vi få ner sinestra som EU 1st (world 6th https://imgur.com/REQlQzp). Några veckor efter sinestra killen, så insjuknande våran warlock (som även var en irl polare till majoriteten av de som raidade) och han dog väldigt snart därefter pågrund av leukemi. Som ni nog förstår så försvann moralen och folk ville inte direkt spela wow längre. Jag kände honom inte så väl, men ändå för att själv bli lite skärrad.

Jag lirade lite på mina alts med min gamla guild Sanctum här på frostwhisper, med min rogue samt shaman. Under firelands så sommarjobbade jag och hade då inget annat för mig på kvällarna än att farma rep så gott det gick , och även solofarma BOE epics på min shaman (600k guld på 1 vecka O.o)!

Folk kom tillbaka i slutet av fireland och vår tidigare sponsor ville få ihop gänget igen inför dragon soul. Vi gjorde om guilden till 25 manna, men lämnade strax därefter då vi blev lite oense med sponsorn m.m.

Det var då vi skapade våran guild "KonKi", som är tillängnat Fmab (vår warlock). Vi började starkt i DS , 5hc första veckan. Kan tillägga att jag var våran maintank samt raid leader från sen t11 och framåt. Tyvärr så hade vi 2-3 spots som blev fyllda med halvdanna socials, vilket vi inte riktigt orkade med, då de var ganska dåliga. Vi bestämde oss för att sluta raida och började lira Swtor (stort misstag då det, enligt mig, sög).

Suget kom tillbaka efter WoW för nästan alla, och vi startade upp guilden igen. Flyttade till en ny server (Bronze Dragonflight) som Alliance. Tog deathwing server first (vilket inte uppskattades och skapade mycket drama från de andra guilderna på servern).

MoP
Fick en bra start då jag köttade och fick server first 90 ganska enkelt. Gällande vår raiding trupp så startade vi t14 med ungefär hälften som var nytt folk. Fick några world top 30 kills overall men stötte snabbt på problem då det nya folket inte riktigt klarade av hard core raiding. Vi hade då 2 healers och 1 dps som hoppade av, och blev tvungna att rerolla folk. Jag, som hade lvlat upp min druid samt mage förutom warriorn, rerollade till min mage då vi fick in en trial tank (Lyckades få några top 5 rankings under HoF hc som mage).

Då vi nu hade en rejäl del folk med "dåligt" gear, så kände vi att vi redan var så långt efter och skulle ha riktigt svårt att komma ikapp. Vi bestämde oss att sluta raida när vi hade empress + toes hc kvar.

Som det nu blir när man dedikerat en bra del av sin tid till WoW, så märkte jag att jag inte hade så mycket att göra och det var allmänt tråkigt. Jag gick då med i en 25 manna guild vid namn "pure" på turalyon som Monk healer. De raidade dock bara 3 dagar i veckan, och då jag inte riktigt höll med om att man ska ha 38+ spelare i truppen och rotera dessa (utan någon som helst bedömning på hur de preserar) på de 3 raid dagar vi hade, så bestämde jag mig för att lämna dom precis när ToT patchen släpptes.

Sen dess har jag endast spelat casual med några polare, och puggat några hc bossar på min monk.

(FYI Prophecy guilden med sinestra FoS:n numera heter Rejuvenate och finns på sunstrider.)

Toons

War: http://eu.battle.net/wow/en/character/sunstrider/Nowish/simple
Druid: http://eu.battle.net/wow/en/character/bronze-dragonflight/Trysheepme/simple
Warlock: http://eu.battle.net/wow/en/character/sunstrider/Flytande/simple
Paladin: http://eu.battle.net/wow/en/character/sunstrider/Likeasombodi/simple
Shaman: http://eu.battle.net/wow/en/character/sunstrider/Nofish/simple
Dk: http://eu.battle.net/wow/en/character/sunstrider/Soonish/simple
Rogue: http://eu.battle.net/wow/en/character/frostwhisper/Vinzent/simple
Priest: http://eu.battle.net/wow/en/character/sunstrider/Queueueueux/simple
Mage: http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/N%C3%A5viz/simple
Monk: http://eu.battle.net/wow/en/character/sunstrider/Dannish/simple

Avslutning!

Det var så extremt länge sedan som jag faktiskt spelade med folk som jag inte tyckte var dåliga, som man inte behöver säga till om vad för typ av gear etc dom ska fixa och som inte dör från ultraxion 1 shot breathen eller attenuation konstant utan förbättring. Det är mestadels varför jag bestämde mig för att söka efter en guild som redan är igång, istället för att sätta ihop en själv. Jag tror att jag skulle passa bra i eran guild och jag brukar få bra kontakt med majoriteten av folk jag träffar på, både i och utanför spelet.

Kan även tillägga att jag anser mig själv som en topp spelare som inte bara klarar av att kör 1 roll samt 1 klass/specc. Jag spelar för att jag tycker det är kul att tävla om vem som kan klara av bossarna snabbast, oavsett vad jag själv spelar som. Gear är ett hjälpmedel för att klara av det målet, likväl compen som man bestämmet sig för att köra med. Om ni inte skulle vilja ha min warrior, så har jag alla andra klasser på lvl 90, majoriteten har 490+ gear. Jag gick från warrior tank till mage till monk healer nyligen och har även tidigare raidat hc progression som boomkin/resto druid.

Tror att jag fick med allting som jag anser är information som ni bör veta, resten är upp till er!

Ni kan nå mig på
Skype: visse_92
btag: viss3#2781
realID: Vincent.bruzelius@hotmail.com
om ni skulle vilja få tag på mig förutom här på forumet!


Tack för att ni tog er tid att läsa igenom min app och med det så tänkte jag avsluta med ett litet skämt: Why is the 6 afraid of the 7? cuz 789.

//Nowish signing out.

2Nowish - xrealm - Warrior (m.m)! Empty Sv: Nowish - xrealm - Warrior (m.m)! i mån 1 jul 2013 - 3:01

Hulkovius

Hulkovius
Kul lasning! Jag spelade med Mustard Monkey Mayhem innan de blev just MMM, vilka kande du daer?

Beklagar din vaen, var naera pa att mista en van med en annan typ av blodsjukdom sa lider med dig.

Jag minns naer jag sag nagot om prophecy i t11 och var makta imponerad faktiskt! Lite som vara framgångar i ToT.

Du faer mitt lycka till om du tror att du aer en tillgang for oss. (ursäkta att jag inte kan fa med svenska versaler, sitter pa en dator utan dessa).

3Nowish - xrealm - Warrior (m.m)! Empty Sv: Nowish - xrealm - Warrior (m.m)! i mån 1 jul 2013 - 16:10

Nowish


Tja, trevligt att du tyckte om appen!

Den jag kände mest i MMM var ju som sagt min kusin Menthor som lirade dk tank i ulduar o sen mage om minnet inte helt sviker mig. Har för mig att de flesta där var hans irl polare och det var ett jädra tag sen jag ens tänkt på den tiden, men lärde "känna" bitvarg, stigmatix , spajs m.m. Inte hört så mycket från dem sen dess dock.

Självklart så tycker jag själv att jag kan vara en stark tillgång till ert raid team, men det är givet att jag inte vet hur stark det är för tillfället heller. Antar att det återstår att se om ni väljer att ge mig en trial spot. Jag känner mig i stort sett säker på alla roller / classer när det kommer till gameplay, taktiker har jag aldrig haft svårt för heller, då jag varit raid leader och is tort sett styrt folk m.m.

T11 var riktigt kul, lite synd bara att vi tappade spelare och inte gjorde någon comeback som det var tänkt... går inte alltid som man planerat!

I alla fall, om det skulle finnas plats, och ni tycker att jag kan vara värd ett försök så tar jag mer än gärna chansen!

4Nowish - xrealm - Warrior (m.m)! Empty Sv: Nowish - xrealm - Warrior (m.m)! i mån 1 jul 2013 - 20:27

sten


Officer
Officer
En i mitt tyckte väldigt bra skriven ansökan.

Dock är det stora problemet att du inte har något direkt konkurrenskraftigt gear på någon av dina karaktärer eller logs som kan visa hur du spelar.

Vad vi främst letar efter just nu är någon som direkt kan konkurrera om en raidspot med vår just nu väldigt starka roster. Skulle vi ta in dig blir det först och främst en massa gearande och sedan i framtiden en chans för dig att bevisa vad du kan.

Med det sagt så och med åtanke att den nya tieren förmodligen kommer att dyka upp inom 1.5 månader så blir detta väldigt tufft rent tidsmässigt.

Vi hör av oss med ett besked om hur vi vill göra inom en snar framtid.

/Sten

5Nowish - xrealm - Warrior (m.m)! Empty Sv: Nowish - xrealm - Warrior (m.m)! i mån 1 jul 2013 - 21:58

Nowish


Förstår klart och tydligt att jag är ganska sent ute, men tänkte att det var värt ett försök i alla fall!

Lite dåligt av mig, men jag har lite ToT hc logs från när jag har kört på min  monk, som jag inte tänkte på att länka (vilket borde vara en självklarhet...) . Vid de flesta av tillfällena så har jag legat på 515-520 Ilvl om jag inte är helt ute och cyklar. Den som är längst fram i legendary kedjan är också min monk (ca 5 runestones ifrån cloaken).

Brukar hjälpa flat earth society's (sunstrider) andra grupp när någon av deras ordinarie spelare är borta och de behöver någon bra spelare. Oftast som Mistweaver, men ibland som tank (tankade twin hc som brewmaster (509 ilvl) i söndags).
Logs:
http://www.worldoflogs.com/reports/we9oku0n2bd8156d/
http://www.worldoflogs.com/reports/ph9rr67xl5yvemq9/
http://www.worldoflogs.com/reports/tx91bqlzota9t4di/
http://www.worldoflogs.com/reports/fswg49qtk33veu14/

Kan ha missat någon (då hon som brukar logga gör det på ett flertal alts ibland!) Är dock inte så säker på hur det representerar mig då jag ärligt talat blivit inkallad i sista minuten och då inte har haft någon större koll på boss fighterna i de flesta sammanhang!

Hoppas det underlättar lite i alla fall!

//Nowish

6Nowish - xrealm - Warrior (m.m)! Empty Sv: Nowish - xrealm - Warrior (m.m)! i lör 6 jul 2013 - 21:49

Nelson

Nelson
Officer
Officer
Hej!

Vi ser till att leverera ett besked senast imorgon kväll!

//Nelson

https://sanitas.swedishforum.net

7Nowish - xrealm - Warrior (m.m)! Empty Sv: Nowish - xrealm - Warrior (m.m)! i sön 7 jul 2013 - 22:13

Nelson

Nelson
Officer
Officer
Nu så!

Såsom Sten förklarade i sin tidigare post så är det lite komplicerat, då vi med säkerliga ord kan påstå att du inte är konkurrenskraftig nog för att tävla om en plats i vårt raid-roster.

Att ta in en undergearad i detta skedét innebär inte bara ett visst jobb för oss, utan även för dig som sökande, då gearandet antagligen kommer fortlöpa veckovis. Detta i sin tur medgiver en längre 'trial-period' samt en viss tidspress för både oss som guild men även för dig, som spelare, vilket inte alls är till bådas fördel.

Av detta att döma så anser vi oss inte besitta den tid som behövs för att ge dig tillräckligt med utrymme för att bli en konkurrenskraftig raider, därav kommer vi behöva neka din ansökan.

Med detta sagt, önskar jag dig lycka till i ditt guildsökande, samtidigt som jag ber dig söka, återigen, vid ett bättre tillfälle!

/Nelson

https://sanitas.swedishforum.net

8Nowish - xrealm - Warrior (m.m)! Empty Sv: Nowish - xrealm - Warrior (m.m)! i mån 8 jul 2013 - 10:40

Nowish


Håller med på alla punkter.
Tack för er tid i alla fall och lycka till i SoO, så kanske vi hörs igen i framtiden vid ett bättre läge!

//Nowish

Sponsored content


Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet