Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

Oliver salrágath DK dps

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

1Oliver salrágath DK dps Empty Oliver salrágath DK dps i mån 10 nov 2014 - 23:58

salrágath


Oliver Silander Ansökan


Tjenare, mitt namn är Oliver Silander och jag är 18 år. Jag bor i Västra Frölunda Göteborg och jag går 3 året på gymnasiet! Jag är en ung datanörd som lägger ner många timmar per dag på datorspel (främst wow). Jag spelar även CS:GO MW2 HOTS. Många ungdomar i min ålder festar och är ute å röjer, men jag har altid varit fast framfördatan och det är något som jag kommer att fortsätta med! Vilket också är perfekt inför WoD. Så jag är nästan altid online på battlenet, så jag är en väldigt aktiv spelare under progress och även när progressen är över.


Lite gott om min characters och min tid inom WoW

Jag började med WoW under TBC men jag var en riktig liten noob eftersom jag bar rätt liten! Det var min kusin som gjorde att jag fick intresse för WoW. Mitt konto blev hackat och jag tänkte då att jag skulle sluta spela. Istället gick jag och köpte ett nytt acc under WoTlK. Jag gjorde först en hunter och lvl den till 80. Sen blev jag sugen på att göra en DK, eftersom dk var sjukt bra under WoTlK och även att det var något nytt. Sen den dagen jag gjorde min DK, har jag vart helt fast vid den. Jag kan vartenda spec helt perfekt och så blir det ju när man har lagt ner så mycket tid på de. Jag började med lite PvP under WoTlK, sen kom intresset för PVE. Jag minns att jag fick nästan alla normal bossar i i ICC. Sen kom cata. Då bestämde jag och några vänner att vi skulle göra vårt eget guild. Vi klarade allt normal i BoT, BWD och ToT4W. Sen kom FL och några spelare la av. Så guildet brast. Jag joinade då ett guild på frostmane och vi tog alla normal och 5/7 hc bossar, vilket jag var nöjd med under denna tiden, fick även mount från alyz Razz Vi körde även i DS och var väldigt nära på att ta ner DeathWing HC. Men folk lämnade guildet pga blev lite kaos mellan officer. Sen så kom Pandaria och jag sökte då efter ett nytt guild. Guildet blev då FANG på kazzak. Anledningen till att jag fick chans i det guildet var mina logs. Jag hade ju inte så jätte mkt previous exp. Men vi tog då ner 17/17 HC men jag fick ändast 14/17 HC pga jag var tvungen att ta ett litet break mitt under progress, vilket skapade lite kaos.. Jag förstog att dem inte ville ha kvar mig. Men det fanns inget jag kunde göra åt saken, för jag hade väldigt mycket och göra i skolan. Så då var det återigen dags för att söka guild.. Och denna gången blev det innominatum på TW, och vi fick 11/13 HC i ToT, vi hade även där ett break under sommaren, då patchen kom lite dåligt. Men vi lyckades få till det i SoO och vi fick 14/14 HC (mythic). Anledningen till vrf jag lämnar dem är för att jag har länge sökt efter ett svenskt guild. Så då stog det klart att jag valde att göra en Apply till Sanitas.


LOGS http://www.warcraftlogs.com/rankings/character/122407/latest/#boss=1603

kan även fixa flera logs om så behövs.


Jag har även lite alt's. Men den alt jag kommer att lvl upp till lvl 100 är min lock, som jag även kan spela mycket bra.

Min Frost/UH DK

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Salr%C3%A1gath/advanced

http://www.wowprogress.com/character/eu/twisting-nether/Salr%C3%A1gath

Under 5.2 så körde jag Unholy pga det var verkligen mycket bättre än frost. Men under SoO så har jag mest kört Frost. Jag tycker frost är ett roligare spec och jag har även kört det längre. Sen så valde jag även det, för att jag körde Frost under BETA. Och det vissade sig att frost var då starkare med lvl 100 talent än vad UH var. Så jag har lagt ner väldigt mycket tid på att utforska det bästa spec. Och då tyckte jag att frost var det. Om det nu skulle bli så att UH blir ett starkare spec i WoD så kommer jag absolut byta till det. Jag läser ständigt på forum om dk etc elititjerks! Men som sagt jag lägger ner många timmar per dag på min dk, så jag ständigt kan vara på top. Och därför tror jag att min dk skulle passa perfekt till sanitas.


UI: ]http://sv.tinypic.com/view.php?pic=312gs9x&s=8]
Internet:[url=]http://tinypic.com/r/qzj5zn/8]
data spec: har eni5 4,5 HZ, 16 gb ram gtx 770

Tack för mig. Och om det är något som ni tycker fattas tveka inte på att skriva till mig in-game till Silander#2432

2Oliver salrágath DK dps Empty Sv: Oliver salrágath DK dps i tis 11 nov 2014 - 15:55

hetz

hetz
Hardcore
Hardcore
Slarvigt skriven apply imo.

3Oliver salrágath DK dps Empty Sv: Oliver salrágath DK dps i tis 11 nov 2014 - 16:12

salrágath


jasså? Hur menar du då? Smile

4Oliver salrágath DK dps Empty Sv: Oliver salrágath DK dps i ons 12 nov 2014 - 4:31

Nelson

Nelson
Officer
Officer
Nedslag på grund utav en allt för slarvig ansökan.

Declined.


_________________
Who ever joins the game, must take the consequences of the game!
https://sanitas.swedishforum.net

Sponsored content


Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet