Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

Fury warrior, X-realm

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

1Fury warrior, X-realm Empty Fury warrior, X-realm i fre 9 maj 2014 - 17:02

naga943


Tjena, lite kort om vem jag är.
Mitt namn är Robin och jag är 18 år gammal. Uppvuxen i en liten stad som kallas Sandviken där jag fortfarande bor kvar då jag går sista året på gymnasiet. Inriktning - EL.

På fritiden tränar jag väldigt mycket och spenderar en hel del tid med mina vänner. Sen utöver det spelar jag en hel del dator också som jag alltid har gjort. Och varken skolan eller träningar kommer hindra mig från att vara närvarande.
Jag är en kille som alltid är glad (folk reagerar oftast på mitt "skratt" för det är lite speciellt) och är alltid förberedd inför progress farm eller vad nu det kan vara.

Tänkte kopierar lite saker från min tidigare apply. har ni några synpunkter på det säg till bara så fixar jag till det.

Min Karaktär:
Namn:Zyreth
Klass:Warrior
Mainspecc/offspecc: Fury(main) sen varierar min os lite från arms-prot.
Server:Twisting Nether
Armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Zyreth/simple
Antal dagar: 165dagar

Har också en hel del alts som jag har börjat spelat på också:
http://eu.battle.net/wow/en/character/draenor/Jinreth/simple
http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Zyrethz/simple
sådär bra gear atm, men som sagt håller fortfarande på att gearar upp mig.

Historia och guilder:
Jag började spela seriöst i Wotlk som frost/unholy dk och clearade allt upp till ICC kom då vi klarade 6/12 25man heroic då folk tillslut tröttnade och slutade spela och guilden lades ner.
Lite info om Cata:
Ibörjan av Cata chillade jag lite med raiding ett taget. Sen när DS släpptes och det hade gått någon vecka joinade jag HWC(Handle with care) och spelade med dom under hela DS och fram tills MoP släpptes så levlade jag min Warrior som jag då dödade HC Stone Guard sen la jag av pga IRL problem så jag var tvungen att lägga av ett tag.
Och här är vi nu, jag lackar en del progress osv under MoP men jag också har informerat (Cutting) om det innan jag slängde upp denna apply.

Varför just jag gör denna apply är för att guilden är framförallt svensk och ser ut som att ligga på den nivån jag är i.Och som jag nämnde tidigare så vet jag av att jag lackar lite gear och progress tyvär.. men jag är ute efter en seriös guild som strävar efter samma saker som jag gör, att aldrig ge upp och nå sina mål.

Som jag skrev tidigare alltid glad kille och som alltid presterar.
Jadu.. vet inte riktigt vad jag ska skriva mera, finns massor att säga..
Men har ni några frågor eller något ni tycker jag har missat så säg till bara så fixar jag det.
Ni kan nå mig på min email eller ingame såklart -->HolyNaga#2907

2Fury warrior, X-realm Empty Sv: Fury warrior, X-realm i fre 9 maj 2014 - 17:38

Dunder


#osäkert


Är du verkligen medveten om vad det verkligen är för en guild du söker dig till. Å vilka höga ambitioner vi har med guilden och vad som verkligen kommer krävas i nya tiers och även mellan tiers i expansioner? " En Nyfiken DuNd3r "

3Fury warrior, X-realm Empty Sv: Fury warrior, X-realm i fre 9 maj 2014 - 18:23

naga943


Dunder skrev:#osäkert


Är du verkligen medveten om vad det verkligen är för en guild du söker dig till. Å vilka höga ambitioner vi har med guilden och vad som verkligen kommer krävas i nya tiers och även mellan tiers i expansioner? " En Nyfiken DuNd3r "
Jag kan förstå att detta kanske var en applikation som handlar mer orm mig och min historia en själva karaktären. Men om du vill veta mer så säg till.

4Fury warrior, X-realm Empty Sv: Fury warrior, X-realm i fre 9 maj 2014 - 22:35

Riku


Hej du!

Först och främst tycker jag att du bör läsa igenom din apply åtminstone en gång innan du postar den, för att rätta grammatiska fel eller liknande. Även, när jag läser detta känns det på något vis väldigt barnsligt och väldigt oengagerat, du får gärna utveckla din apply och ta upp mer angående dina förgående guilder och varför du lämnat dessa. Har även kikat runt lite och såg att du tidigare hade postat en apply hos guilden Ovärda, och där säger du att du clearade allt
upp till Kil'Jaeden i TBC, medan här menar du att du började raida seriöst Wrath of the lich king. Enligt mig är cleara allt förutom endbossen när man högst är 10 år en bragd i sig. (http://ovarda.augustini.se/forum/viewtopic.php?f=20&t=377)

Iallafall, har du inga logs som kan backa upp dig? Så man kan kolla igenom lite hur du presterar i dina raids. Skulle även uppskatta en bild på ditt UI i combat. Du kan gärna ta upp de guilder-/s du progresset genom Siege of orgrimmar med, då din nuvarande guild endast har 13 heroic bossar dödade och du har 14.

Gearen är inget fel på, och du verkar ha koll på hur man ska gemma, enchanta samt optimera din gear. Hoppas du kan ge mig ett svar på det ovanstående så man får en större inblick hur du är i nuläget då dina tidigare erfarenheter är inget att hänga i granen.

Over n out,
Peace Rìku!

5Fury warrior, X-realm Empty Sv: Fury warrior, X-realm i fre 9 maj 2014 - 23:02

fluffeh


Dunder syftar nog mer på själva "commitment" du behöver göra till spelet när WoD väl släpps och att du kommer ha noll tid över till någonting annat i minst 1-1,5 månader. För detta krävs inte bara viljan utan även en viss säkerhet och kontroll över sitt liv, vilket är hyfsat sällsynt bland färska studenter (jag är bara ett år äldre än dig så tro mig, jag vet). En mognadhetsfråga helt enkelt.

Jag antar att du bor hemma - kommer dina päron supporta dig medans du gejmar +13h/dygn? Om inte, skulle du kunna klara dig själv, dvs fixa käk mm. , under hela progressperioden? Spoiler alert, pizza varje dag håller inte.

Såvida du inte har stenkoll på ditt liv och har en plan på vad du vill göra så är hardcore raiding på högsta nivå relativt riskabelt och inte rekommenderat.

Sponsored content


Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet