Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

Rivs, Balance Druid

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

1Rivs, Balance Druid Empty Rivs, Balance Druid i mån 25 nov 2013 - 13:20

Rivs


Info om mig själv
Hej! Hampus heter jag, och bor för nuvarande precis utanför Lund, Skåne. I dator-sammanhang går jag för det mesta under namnet 'smisk' eller i WoW; 'Rivs'.
Är 19 år, lever just nu det normala studentlivet, jobbar lite, äter dålig mat och sover udda timmar.
När jag är hemma spenderar jag allra mesta av min tid framför datorn och spelar diverse spel, i nuläget spel som Path of Exile, CS:GO, HoN. WoW är väl det spelet jag har lagt ner allra mest tid på, men har just nu ingen direkt raidmöjlighet vilket leder till att man kör lite annat istället.
Gillar för övrigt att dricka öl, kolla fotboll och snacka skit med polarna!

Info om min karaktär
Har sedan early Cataclysm spelat Druid som mainkaraktär, det är något jag tycker är väldigt roligt och tänker fortsätta med!
Här finner ni honom:Armory
Spelat boomkin med resto som offspec sedan t15 (tidigare feral/guardian) och känner att jag kan prestera likvärdigt under alla de 4 olika rollerna.

Logs
Har en liten situation här. Efter att min förra guild nu har migrerat till en ny server så har mina logs försvunnit/expirat. Vet inte huruvida man kan återställa detta på något sätt, det känns nästan lite dumt att göra en application utan att kunna bevisa sina kunskaper på pappret. Här är iallafall länk:wow-heroes

Alts
Som alt har jag väl som mest spelat min mage, men i min förra guild blev det näst intill inga altruns, vilket ledde till att den gled väldigt mycket åt sidan.Armory

Raiderfarenhet & f.d. guilder
MoP
Har vevat ner all content normal såväl som heroic förutom då Garrosh utav olika anledningar.
Påbörjade MoP med irls, som enligt min erfarenhet alltid går som det går; åt pipsvängen! Joinade därefter Security @ Frostmane för att kötta lite t14 heroics, men det var rent utsagt ett gäng tomtar, inte mer med det, haha! Joinade sedan en ny guild med lite in-game-kompisar, bl.a. Sne och Hulkovius. Sen var det där med irl-guilder... efter många om och men blev det pipsvängen även här!
Blev sedan en sväng i early t15 i Liquicity som tyvärr ganska snabbt blev disband där med, drog därefter till Grim-Batol och Hemliga Gruppen. Kände här att vissa inte presterade som förväntat och målmedveten som jag är letade jag åter nytt.
Hamnade då där jag är idag, tillbaka på Frostmane, gick med i NollTvåTre. Här körde jag t15 farm samt SoO hc progress upp t.o.m. Paragons. De bestämde sig för att migrera till en ny server, och efter en och annan tvist med guildledarn kände jag mig inte speciellt manad att följa med. Har just nu alltså ett litet break från spelet.
Lite guildjumping i MoP har det blivit, I know. Försöker dock se det positivt, då jag har träffat mycket folk och testat olika nivåer utav raiding och därav fått en bra uppfattning om vad jag vill uppnå i spelet och hur, samt med vem jag vill uppnå detta.

Cataclysm
Spelade inte speciellt aktivt under de två första tiersen, blev mest med irls på en casual nivå. Blev väl en del heroic kills, men tog det ganska lugnt. Spelade under Dragon Soul med 'Sluga Typer och en Naga' där jag spelade katt och tog ner den content som fanns tillgänglig.

WotLK
Spelade semi-hardcore/casual under expansionen, hade även en ganska markant paus från spelet under denna period. Dödade all content normal såväl som heroic bortsett från Lich King. Guilden minns jag inte ens namnet på, en bunte polacker som skrek i voicechat var i princip vad den bestod utav!

TBC
Clearade all content med 'Unleashed Chaos' @ Aggramar.

Vanilla
Här var man 10/11 år och upptäckte MMORPG's magiska värld. Fick väl döda lite raidbossar också, inget markant dock!

Mina egenskaper som spelare
Jag strävar alltid efter att göra mitt allra bästa, tar åt mig kritik bra och lär mig utav mina misstag. Jag har sedan barnsben varit en tävlingsinriktad individ som gillar att vara i toppen, blir väldigt missnöjd med mig själv när jag känner att jag kunde presterat bättre.
Jag håller mig uppdaterad inom mitt område och testar nytt som eventuellt kan höja min prestation.
Som uggla är jag inte rädd för att offheala vid behov och jag har alltid väldigt bra koll på mig själv vart jag står, hur mycket stryk jag tar osv.
Har som spelare väldigt bra översikt och spelförståelse vilket jag har tagit med mig från alla de spel jag har konsumerat genom åren.
Jag är ingen "soloplayer" och värderar samarbete väldigt högt, det är alltid roligare att uppnå något som ett komplett lag.

Varför Sanitas?
Ni verkar vara ett gäng som är sammanspelta, målmedvetna och skickliga som spelare, vilket visar i eran progress. Det är också alltid ett stort plus att kunna spela på hög nivå med andra svenskar, det ger en helt annan känsla och det minimerar problem med kommunikation och dylikt.
Har också spelat med några av er sedan innan, och vet man att någon är duktig är det klart man vill fortsätta spela med dessa.

Dator & uppkoppling
i7 3770K OC @ 4,3 GHz
GTX 680
16GB 1600MHz RAM
Alla spel på SSD

Uppkopplingen kunde varit bättre, men är stabilt sålänge ingen på nätet köttar utorrent för fulla muggar. Får för nuvarande ut ungefär 14/1, men de ska förhoppningsvis börja gräva fiberlina till huset under de närmsta veckorna.

Övrigt
Har säkert glömt bort någon punkt eller varit för kortfattad, är det något som är oklart är det bara att fråga.
Angående saknaden utav logs hoppas jag att jag på något sätt fortfarande kan bevisa min kapacitet.
Behöver ni nå mig finns jag på Skype: 'smiskmedel' eller så kan ni få kontakt med mig via Sne. Ställer mer än gärna upp på en intervju via voicecom!

För övrigt vill jag bara tacka för att du läst min applikation, hope to hear from you soon!

//Rivs

2Rivs, Balance Druid Empty Sv: Rivs, Balance Druid i ons 27 nov 2013 - 17:50

Nelson

Nelson
Officer
Officer
Efter att vi samtalat på Skype har vi valt att erbjuda dig en trial hos oss. Välkommen!

https://sanitas.swedishforum.net

Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet