Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

Sanitas rekryterar för 20-man

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

1Sanitas rekryterar för 20-man Empty Sanitas rekryterar för 20-man i mån 11 nov 2013 - 16:55

Nelson

Nelson
Officer
Officer
Sanitas - Information 10/10/14
Sanitas frångår nu sitt förflutna, d.v.s den ultimata och krävande raidingen som tidigare ägt rum. Vi kommer nu inte spela sju dagar i veckan, inte heller de krävande tider vi tidigare brukat. Anledningen till detta är att guilden under sommaren legat på is och därför inte kunnat tillhandahålla sig nya förmågor för att uträtta sitt förflutna raidingsätt; hardcore, samt skapa en roster på 20 istället för 10.

Detta medger att vi kommer att gå in med en semi/casual inställning inför första tieret i Warlords, dock gäller denna inställning endast vid antal dagar och de tider vi kommer bruka. Vi kommer att fortsätta ställa samma krav, rent kvalitetsmässigt. Kort sagt, guilden förblir i den anda som den tidigare varit, en roster med kvalitativa och potentiella spelare, men som senare kan bidra till det underlag som Sanitas kommer besitta inför andra tieret i Warlords.

De tider vi preliminärt satt är; dagar: 4-5 - tid: 18.30-23.00

Ej för att misstolka; Sanitas slutliga mål är att bestiga den högsta ranken möjligt, d.v.s att strävan efter Hardcore kommer fortgå. Guilden planeras kunna iscensätta detta inför andra tieret i Warlords of Draenor.

Efter att Blizzard med ett officiellt uttalande gått ut med skärpa upp konkurrensen inför nästkommande expansion, med att endast tillåta 20-man raiding inom heroic raiding, söker vi nu villiga och starka själar till vår roster!

Allmänt & Rekrytering
Vi söker dig som är intresserad utav att vara delaktig i en guild som har skyhöga mål som kommer satsa allt för att bibehålla dess placering och jobba sig uppåt!

-Anser du dig besitta de erfarenheter och den allmäna attityden vad det gäller high-end raiding som Vi letar efter, tveka inte att ta upp kontakten! Vi söker just nu allt som kan tänkas vara ett alternativ i framtiden. Sökandet utav vissa klasser har upphört och vi söker nu dig, som individ som kan spela allt, allt som kan tänkas behövas under framtida progress.

Vi riktar oss främst till dig som under en längre period varit delaktig i en guild utav den högre kalibern, som verkligen förstår vad hardcore innebär. Självfallet uppmanar vi dig som tidigare inte lyckats bestiga de högre delarna utav raiding att ta upp kontakten med oss, men, på det villkor att du förstår vad det innebär.

Kort och gott ser vi gärna att du, gammal som ny inom hardcore, tar upp kontakten med oss för en vidare konversation och bedömning. Den rekrytering vi har iscensatt nu, kommer att vara en relativt långsam process men ändå en snabb sådan.

Vi kommer att ha snabba 'test-perioder' med nya individer var vecka och kommer efter dess göra en utförlig och förhållandevis snabb bedömning utav var och en och utefter detta jobba vidare. Vad som kommer skilja oss åt, från andra guilder, är att vi inte kommer att kasta in så många spelare vi kan. Vi vill ha en jämn och trivsam miljö, och låta var och en verkligen anpassa sig till vår stil som guild men samtidigt kunna bekanta sig väl inom dess krets.

Att vi kallar det en långsam process beror helt enkelt på att vi kommer under en längre tid ha rekryteringen öppen för flertalet kategorier av spelare. Vi är kritiska, noggranna och ser verkligen till att Sanitas får de spelare hon verkligen vill ha. Var och en kommer att få en rättvis och grundlig bedömning, men självklart spelar ytterligare väsen roll, så som din personliga sida och din allmäna attityd. Vi vill ha spelare som verkligen kan och vill sätta sig in i gemenskapen. Vi är ett team, inte en enmans-show och vi skall därför arbeta som ett sådant!

Hur kommer just min rekrytering se ut?
När du väl givit ditt intresse i att spela hos oss kommer rekryteringen att gå fort. Det ena sättet är att ansöka direkt via forumet, vilket många oftast tycker är krångligt samt att det kan skapa en felaktig uppfattning.

Därför väljer vi att ge en direkt intervju, via voice-comm som ett alternativ. Rekryteringen som sådan förs då via Skype eller GameVox, där man bland annat får berätta om sig själv och hur ens syn är på raiding, vilka klasser man kan tänkas spela samt hur man själv prioriterar i vissa fall. I och med en sådan intervju är det viktigt att man har sitt underlag klart med information. D.v.s, logs, guild historik och tidigare karaktärer.
-Det är bättre att tala om för mycket än för lite!

Ett besked om antagning eller ej går att fås under intervjuns gång eller efteråt.

Hur ser vår raiding ut? Hur kommer den se ut?
När det väl är progress så gäller allt eller inget. Vi kör till max och jobbar därefter, vilket då ställer sina krav på var och en som individ. Schemat är tight och kommer vara under hela progressens gång. Det gäller att du som spelare skall vara fullt tillgänglig under dessa veckor progressen är aktiv, vilket då innebär att ditt vanliga och sociala liv drabbas och går under sparlåga dessa veckor.

Progress som helhet ställer oerhörda krav på dig som person, att du verkligen tar till vara på de få sekunder, minuter, timmar du faktiskt har 'ledigt'. Därför är det viktigt att du stökar undan arbeten såsom skolarbeten, men även saker inom ditt hushåll under de timmar vi har ledigt.

För att måla upp en klar bild, vilka tider som gäller under progress, kommer vi att offentliggöra de tider vi raidat tier 16, d.v.s Siege of Orgrimmar.
- Dagar: måndag - söndag
- Tider: 11:00 - 04:00/05:00. (30 minuters rast vid 17:00).
Vi är mänskliga, lik er andra, vi planerar raster utefter behov, men har dessa tider som en mall, då det tyvärr, är detta som behovs för att kunna upprätthålla en kamp med resterande guilder.

En punkt under denna kategori är väldigt viktig. Det är kritik och allmänt kritiserande. Som raider hos oss kommer man få utstå både mycket roliga och tråkiga stunder men även en hel del kritik. Som spelare under utveckling måste man kunna ta emot kritik av alla dess slag, både god och ond sådan. Men som vanligt finns det inge som kallas gott och ont, utan det kallas utveckling och bearbetning. Har man gjort fel, får man höra det, vilken kan höras i olika former. Därför är det viktigt att man själv tar åt sig utav det som är vettigt och främst viktigt!

Vad kan Sanitas erbjuda mig som spelare?
Vi erbjuder en social och trevlig miljö med progress som ändamål. En guild där allas röster gör sig hörda och allas mening fattas. Vi kör inget stelt ledarskap utan alla bör och skall vara delaktiga i det vi gör för att verkligen skapa en gemenskap, som nu ett team verkligen skall ha och vara. Det är därför viktigt att du som rekryt gör din röst hörd och är delaktig redan från start.

Vi raidar för tävlandets skull, tävla är kul, men inte alltid. Därför gäller det att Vi som grupp verkligen delger och lägger ned den energi som behövs för att upprätthålla en god stämning men samtidigt en seriös sådan.
-Ingen framgång utan kreation och humor!


Hur går jag tillväga för att ta kontakt med er?
Det finns goda funktioner på vårt forum som tillåter dig att skicka privata meddelanden till en utav våra officers, vilket är en bra väg att ta kontakt med oss.

Den lite snabbare vägen är att helt enkelt ta kontakt med oss in-game, där vi oftast är online, oavsett tid och datum.

Vår officerkärna består utav:

Avslutande ord
Som vi tidigare påtalat, vi söker inte klassen, vi söker spelaren! Var inte rädd för att kontakta oss om du nu inte erfarit hardcore-progress tidigare. Vi ger dig alltid en chans att överträffa oss och bevisa att du kan vara aktuell för oss, oavsett bakgrund.

För ytterligare information angående oss som guild eller rekrytering, besök följande länk: Information & Rekrytering

Vid frågor, tag kontakt med oss in-game eller via den privata mailfunktionen.

https://sanitas.swedishforum.net

2Sanitas rekryterar för 20-man Empty Sv: Sanitas rekryterar för 20-man i mån 15 dec 2014 - 21:00

Thazzle

Thazzle
Hardcore
Hardcore
Observera att vi inte längre rekryterar för mythic.

Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet