Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

90 Warlock

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

190 Warlock Empty 90 Warlock i mån 22 okt 2012 - 3:33

Bibiboy


Kort personlig introduktion: Benjamin Lehtonen var namnet, jag är 24 år och för nuvarande belägen strax norr om Stockholm. Är arbetslös efter att ha hoppat av Sjökaptensprogrammet i Kalmar för ca en månad sedan. Spenderar större delen av mina dagar framför datorn där jag antingen spelar eller tittar på diverse tv serier/anime.

Varför jag söker till Sanitas: Jag har spelat WoW till och från sedan US betan släpptes (mest till) men aldrig riktigt provat på att hardcoreraida under den tiden. Jag har alltid spelat i casual guilds tillsammans med vänner eller fokuserat mer på pvp. Häromkvällen blev jag kontaktad av Nezlyn som berättade att ni söker ytterligare en warlock till eran guild. Jag har alltid trott mig själv vara duktig och dedikerad nog att kunna spela med dom bästa men aldrig tagit steget att söka mig till något highend guild tidigare. Det jag försöker säga är väll att efter över åtta börjar det fan ta mig bli dags nu.

Vad jag kan bidra med: Utöver hög aktivitet och allmän trevlighet bjuder jag även på en jävla massa dps. Jag har inga problem med att vara den som speccar om för att sköta diverse icke dpsrelaterade uppgifter under raids. Men när jag väl dpsar är målet alltid att maximera och effektivisera så mycket som möjligt för att få ut den där extra skadan. Jag vill alltid vinna men har inga problem med att förlora då detta istället motiverar mig till att göra bättre ifrån mig nästa gång (vilken cliché, men råkar stämma ganska bra).

Tidigare raiderfarenhet: Listan är lång och i många fall ganska ovesäntlig. Men har raidat igenom dom flesta instancerna sedan TBC. Spenderade större delen av min tid i vanilla med att levla massa gubbar till 60, men hann köra min beskärda del av 40manna ändå. Som jag nämde tidigare har jag främst spelat i ganska casual guilds där man sällan fick se slutbossarna, åtminstone inte HC. Undantaget är i slutet av tbc då jag körde i en halvt hardcore guild där vi kom till Brutallus i Sunwell innan nerfen. I cataclysm spelade jag främst warlock i en guild på Neptulon vid namn Hostile Foragers. Vi raidade sju timmar i veckan och den sista bossen jag dödade med dom var Spine hc (worldrank 900ish). Nu spelar jag på Ravencrest i guilden Legio Tardus, där vi har 1/6hc i Mogu palatset.

Tidigare pvperfarenhet: Spelat en hel del arena under åren, främst under TBC och WOTLK. Blev gladiator s3 och s4 som restodruid i 2v2. Under s6 och s7 hade jag 2500+ i 2v2 och 3v3 även då som resto. Utöver det har jag spelat disc på 2200+ i 2v2 och 3v3 under s2 och rogue på 2350+ någon gång under s6.
Nu pvpas det endast casually för att få tag på gear till raidandet.

Dator och uppkoppling: Har en ganska medioker dator som dock fungerar alldeles utmärkt.
2.67ghz quadcore, 4gig ram och 1gig grafik
Uppkopplingen är sisådär dock. 8/1mbit och den har en tendens att d/ca 2-3gånger per dygn under ca 30sek. Flyttar dock den sjunde november och då borde allt lösa sig.

Övrig info: Missade Madness HC killen i min gamla guild. Fick ner han till 4% som bäst (dom dödade honom veckan efter). Jag missade killen för att jag fick någon slags 20års kris och fick för mig att åka till Japan och vandra runt och bo i tält i tre månader. Tror jag fick ur allt ur systemet efter det och jag är tillbaka nu mer revanschsugen än någonsin Razz

Lär har missat massor av väsentlig info, så undras det över något är det bara att fråga.

290 Warlock Empty Sv: 90 Warlock i mån 22 okt 2012 - 3:44

Nelson

Nelson
Officer
Officer
Mycket information som relaterar till dina personliga vanor, vilket är trevligt.

Men hur ligger det till vid förberedelser av raids m.m? Vad anser du som mest benefit vad det gäller diverse flaskor, buffs och potions? Hur ser din prioritet ut på stats, varför har du gjort som du gjort?

Detta är ett par frågor som ofta enkelt besvaras, men dess innebörd är avgörande.

Hur som helst, tycker detta ser bra ut samt att jag fått intryck att du verkligen vill maxa din karaktär. Trevligheten är ett plus vilket jag tagit del av!

http://sanitas.swedishforum.net

390 Warlock Empty Sv: 90 Warlock i mån 22 okt 2012 - 4:04

Bibiboy


Ah my bad. Såg det som en självklarhet att man alltid har med sig sådant i raids, framförallt i en HC guild. Jag prepottar alltid och använder senare även en pot i fighten under burnfas/hero. Har kört med 275feasts i min nuvarande guild men kommer börja köra med 300int mat ifall jag joinar er. Jag köpte nyligen ett bälte på Black Market för 292k, så jag har inga problem med att betala guld för att få ut mer dps.

Generellt för affliction gäller följande:
Int>SP>Mastery>Haste>Hit>Crit
Detta är inte hugget i sten utan ändras beroende på hur ens gear ser ut. Haste blir starkare ju närmare man kommer olika hasteplatåer och stats scalar alltid olika beroende på hur mycket man har av dom andra statsen. Därför simmar jag min karaktär regelbundet för att få en tydlig bild över hur reforgandet ska göras. Men jag har fixat hitcap även fast det ska vara en smärre dpsloss om man spelar perfekt. Eftersom ens reaktionsförmåga inte är just perfekt kommer det dock att jämna ut sig en del iaf. Jag har testat att reforga bort all hit tidigare men ogillade RNG momentet där jag ständigt tycktes missa alla viktiga Haunts.

490 Warlock Empty Sv: 90 Warlock i mån 22 okt 2012 - 18:29

Thazzle

Thazzle
Hardcore
Hardcore
Hej där, jag skulle väl vara den "första" warlock:en häromkring.

Det är bra att du tar upp det här med hit rating, själv ser jag på det som så att det är nästan ett måste att gå för hit cap även om simcraft säger annat. Sitter man o progress:ar, ta Elegon t.ex. om du börjar missa spells på Energy Sparks o dem går igenom i ett för tidigt skede av encountern så är det ju bara att wipe:a på en gång, så jag avskyr att spela på RNG och man bör göra allt man kan för att sudda ut så mycket RNG som möjligt. Ett stort plus där.

Du verkar veta vilka stats som gäller, haste upp till 10% och sedan mastery, samt ignorera det som simcraft säger o gå för hit cap, men en grön (quality) gem i byxorna? Nog har du allt råd med bättre än så, även om det "bara" är ett par rare quality byxor.. Wink (särskilt med tanke på att det är extremt svårt att replace:a byxor, annat än med tier från Sha / PvP)

För att kommentera på Talents så ser jag att du använder soul link + sacrifice som Affliction, visst så ökas ditt max hp med 20% och på så vis ökar på effektiviteten av dina procentuella heals - men det hindrar snarare än förbättrar om man kollar på de andra valen, jag föredrar främst Dark Bargain som en till cooldown att använda - skadan man tar tillbaka är ändå bara Shadow och kan iom det absorberas av Twilight Ward, antingen största delen eller t.o.m. hela. Dessutom då den absorberar all damage man tar så kan den tillsammans med andra cd's vara extremt bra till att soaka diverse saker inom raids.

Kom ihåg att enchanta din ring dessutom! (Såvida du inte redan gjort det, armory har inte uppdaterat på det iaf.)

Du verkar vara trevlig, en resa till Japan lät ju inte helt fel Wink. Tvivlar på att du kommer ha svårigheter att passa in här om du väl kommer över, ett tips bara: Logga för bövelen in på vent o snacka oftare än bara vid raids! Den sociala aspekten spelar väldigt mycket in även fast det är en hardcore raid, både för att du ska gilla spela med oss och för att vi ska gilla att spela med dig!

Lycka till med applikationen,
-Thazzle

Sponsored content


Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet