Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

Övergripande information om Sanitas

Skapa nytt ämne  Det här ämnet är låst så du kan varken svara på eller ändra det.

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

1Övergripande information om Sanitas Empty Övergripande information om Sanitas i ons 3 okt 2012 - 18:53

Nelson

Nelson
Officer
Officer
Sanitas rekryterar inför Warlords of Draenor

Sanitas - Historia
Sanitas skapades i slutet utav 2012 och hade då i åtanke att bestiga så höga ranker som möjligt utefter de förmåner vi hade. Guilden sattes ihop på ett swish under Tier 14 och startade sedan att tävla i Tier 15, där vi lyckades kamma åt oss en World 2nd (10man). Sanitas fortsatte med samma inställning och kom world 3rd (10man) Tier 16.

Sanitas - Information
Sanitas frångår nu sitt förflutna, d.v.s den ultimata och krävande raidingen som tidigare ägt rum. Vi kommer nu inte spela sju dagar i veckan, inte heller de krävande tider vi tidigare brukat. Anledningen till detta är att guilden under sommaren legat på is och därför inte kunnat tillhandahålla sig nya förmågor för att uträtta sitt förflutna raidingsätt; hardcore, samt skapa en roster på 20 istället för 10.

Detta medger att vi kommer att gå in med en semi/casual inställning inför första tieret i Warlords, dock gäller denna inställning endast vid antal dagar och de tider vi kommer bruka. Vi kommer att fortsätta ställa samma krav, rent kvalitetsmässigt. Kort sagt, guilden förblir i den anda som den tidigare varit, en roster med kvalitativa och potentiella spelare, men som senare kan bidra till det underlag som Sanitas kommer besitta inför andra tieret i Warlords.

De tider vi preliminärt satt är; dagar: 4-5 - tid: 18.30-23.00

Ej för att misstolka; Sanitas slutliga mål är att bestiga den högsta ranken möjligt, d.v.s att strävan efter Hardcore kommer fortgå. Guilden planeras kunna iscensätta detta inför andra tieret i Warlords of Draenor.

Guild information
Sanitas är en svensk 10/25-man hardcore pve-guild vars större uppsättning härstammar från Frostwhisper. Vi är en tight grupp som ser det hela som en tävling och därefter ligger våra planer. Större delen utav oss har genom tidigare gemenskap format guilden med de som idag Sanitas består av.

Antalet raidplatser är begränsade och vi ser därför till att fylla dessa med exceptionella spelare som främjar våra mål. Därav ställs det höga krav på dig som sökande, om du nu må anses som ett alternativ eller inte.

Historia
Sanitas grundades i slutet av augusti 2012. Guildens dåvarande mål var att återuppta raidandet efter en längre tids break på en social nivå. Detta blev inte långvarigt, då de flesta av oss med tidigare bakgrund som hardcore spelare ville än en gång vara bland de första att downa diverse encounters. Därmed sattes ribban: Hardcore i Mist of Pandaria.

Inledningen utav tier 14 blev ingen succé. Anledningen till detta var att de spelarmaterial vi besatt visade inte resultat nog för det mål vi strävade efter, vilket led till sämre ranker än väntat. I och med detta fick vi agera.

I december 2012 blev gruppen fulländad.

Mål
Sanitas mål är klart och tydligt: att bestiga så höga ranker som möjligt grundat på de schemalagda tider vi har. Guilden är därmed inriktad på att avsluta tieret fortast möjligt, vilket ställer sina krav på var individ och guild som helhet.

Rekrytering
Vad förväntas av mig som person för att få en plats i Sanitas?
Som hardcore guild är tid en avgörande faktor, det vill säga att du skall kunna undvara den tid som behövs både under progress och farm.

Vi räknar med att du tar ledigt från skola såsom arbete ifall vår progress kräver det.

- Lite allmänt vad som krävs är att du minst är 18 år, vi gör inga undantag på denna punkt. Du skall besitta den vilja och förståelse för hardcore raiding, d.v.s att du skall vara införstådd med vad som gäller vid just hardcore.

- Du skall ha en fulländad kunskap om din klass såsom spelmekaniken vid encounters. Vi spelar till max, därav ett måste att kunna maximera sin klass på alla vis.

- Du skall vara förberedd på planerade samt oplanerade raids. Alla raids kommer inte att vara planerade till fullo, därmed krävs det att du som medlem inte fastslår dig vid andra sysslor under progress.

- Vårt raidschema är flytande. Vi spelar under en daglig basis vid farm men sträcker sedan ut vårt schema under progress. Tider varier beroende på behov. Vi kommer gemensamt överens om de tider som inte är planerade, men du antas kunna ställa upp då guilden i sig kräver det.


Vi söker alltid kompetent folk, oavsett klass. Man kan aldrig få nog av kompetenta spelare. Vi nyttjar alltid det som är bäst, finns det alternativ som lämpas bättre, använder vi det. Vi ser därför att du som sökande är flexibel till att spela ytterliga klasser frånsett din nuvarande.

------------------------------------------------------------------------

Vi anser att spelaren själv skall kunna skapa en ansökan utan mall utifrån egna perspektiv och idéer..

http://sanitas.swedishforum.net

Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Skapa nytt ämne  Det här ämnet är låst så du kan varken svara på eller ändra det.

Behörigheter i detta forum:
Du kan svara på inlägg i det här forumet